جهت تهیه و خرید انواع لوله پلی اتیلن در سایز های مختلف با بهترین قیمت و ارسال فوری با شماره های زیر در تماس باشید.
یکی از لوازم و تجهیزاتی که در صنایع آبی و انتقالات آب و گاز مورد استفاده قرار می گیرد لوله پلی اتیلن است. لوله های پلی اتیلن در انواع و گرید های مختلفی تولید می شوند. به دلیل حساسیتی که در برخی موارد وجود دارد، میزان خمش و روش اتصال لوله پلی اتیلن هم اهمیت پیدا می کند. ما در این مطلب قصد داریم راجع به چسباندن لوله پلی اتیلن صحبت کنیم. این لوله ها به دلیل وزن پایین، مقاومت بالا و قیمت مناسب بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. با ما تا انتها همراه باشید تا راجع به چسباندن پلی اتیلن بیشتر صحبت کنیم.
چسباندن لوله پلی اتیلن چگونه انجام می شود؟
همانطور که گفته شد لوله پلی اتیلن کاربرد های متعددی در صنایع مختلف دارد. این لوله ها از جنس پلیمر و ترکیبات پلیمری ساخته شده و جایگزین بسیار مناسبی برای لوله های پی وی سی و فولادی هستند. روش اتصال و چسباندن لوله پلی اتیلن با استفاده از روش مخصوصی که دارد راحت و آسان انجام می شود. این لوله ها به دلیل انعطاف پذیری که دارند اتصال راحتی هم دارند.
چسباندن لوله پلی اتیلن با دو روش مکانیکی و حرارتی انجام می گیرد. روش حرارتی که همان روش الکتروفیوژن هست، یک راه ساده برای چسباندن لوله هاست و با استفاده از سه راهی، زانویی و دریچه های سیم پیچی شده انجام می شود. چسباندن لب به لب در این روش امکان ندارد و پلاستیک و اتصالات را تا حد امکان ذوب می کنند و از این طریق لوله ها به هم جوش می خورد.
اتصال مکانیکی در لوله پلی اتیلن
چسباندن لوله پلی اتیلن با روش مکانیکی نیاز به تجهیزاتی برای اتصال دارد. در این روش از فشرده سازی برای چسباندن لوله ها به هم استفاده می شود. این روش در زمانی استفاده می شود که نیاز به جوش دادن و حرارت دهی در اتصال لوله ها نباشد. تجهیزات اتصال مکانیکی نیاز به یک سفت کننده دارد که در داخل لوله قرار گرفته و پایداری اتصالات را تامین می کند. سفت کننده های لوله به گونه ای هستند که بتوانند در تمامی قسمت های لوله قرار بگیرند. این اتصالات همچنین به گونه ای هستند واشر هایی دارند و محکم کاری لوله ها را انجام می دهند و ناحیه فشرده لوله را مهر و موم می کنند.
الکتروفیوژن چیست؟
روش اتصال حرارتی در لوله های پلی اتیلن همان الکتروفیوژن است. در برخی صنایع نیاز است که لوله ها به هم دیگر به وسیله حرارت جوش داده شوند. معمولا در شبکه های توزیع گاز از این روش با استفاده از استاندارد های موجود در این زمینه به کار گرفته می شود. در این روش، مشخصات اتصالات مثل نقطه ذوب، به وسیله بارکدی که روی اتصالات است ثبت می شود.
در این جا واحد کنترل الکتروفیوژن انرژی الکتریکی لازم را به جهت گرم کردن سیم پیچ تامین می نماید. زمانی که سیم پیچ انرژی لازم را به دست آورد، مواد اطراف ذوب شده و گسترش پیدا می کند که با لوله پلی اتیلن ارتباط می گیرد. این عمل تکرار می شود تا سطح ذوب و اندازه سطح به وسعت مورد نظر رسیده و جوش دهی لوله ها به هم انجام می شود. اتصال بین لوله های پلی اتیلن در روش الکتروفیوژن به این طریق است. بعد از انجام این مرحله باید اجازه داد تا نقطه ی مورد نظر سرد شود.
بعد از انجماد شدن دو نقطه، اتصال دو لوله به وجود می آید. نقطه های گرم و سرد لوله بعد از انجماد بعد از انرژی دادن به سیم پیچ به وجود می آیند. این مناطق اهمیت مهمی برای لوله ها دارد. طول و اندازه این نقطه ها مهم است. هر نقطه گرم و سرد مشخص می کند که جوش به اندازه لازم و دقیق از سوکت اتصالات کنترل می گردد. فشار مذاب هم بر طی فرایند الکتروفیوژن کنترل می شود. پارمتر هایی همچون دما و فشار هم از طریق بارکد خوانده شده و اعمال می شود.
الکتروفیوژن چقدر اثر بخشی دارد؟
چسباندن لوله پلی اتیلن از طریق روش الکتروفیوژن در قسمت قبل توضیح داده شد. حال می خواهیم بگوییم که این روش تا چه حدی اثر بخشی دارد. میزان اثر بخشی الکتروفیوژن وابسته به آماده سازی سطح و اطمینان پیدا کردن از مراحل اتصال جوشکاری است. همچنین خنک کنندگی و سرد شدن بعد از مرحله ذوب هم نکته مهمی در میازن اثر بخشی است. قبل از جوش دادن لوله ها، سطح آن باید خراشیده شود تا لایه اکسیداسیون قبل از جوش برداشته و سایر روش های تراز و گرد کردن لوله ها در این روش به درستی انجام شود.
جمع بندی
به کارگیری لوله های پلی اتیلن در صنایع و شبکه های انتقالات می تواند تا حد زیادی کمک کننده باشد. در این امر، روش اتصال و چسباندن لوله پلی اتیلن هم اهمیت ویژه ای دارد. با مراجعه به سایت اتصال آنلاین می توانید اطلاعات بیشتری در مورد قیمت لوله پلی اتیلن و خرید آن کسب کنید.
جهت تهیه و خرید انواع لوله پلی اتیلن در سایز های مختلف با بهترین قیمت و ارسال فوری با شماره های زیر در تماس باشید.